Vitapol Smakers dla gryzoni - owocowy 2szt [1107]

Symbol: 5845
Dostępność: Średnia dostępność
6.88
szt.
Zamówienie telefoniczne: 796398866 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Paczkomaty InPost 12
  • Orlen Paczka 13.99
  • DPD 19.99
Więcej o produkcie
Dostępność:
Dostępny

Smakers® owocowy dla gryzoni

 

  • idealnie uzupełnia codzienną dietę zwierząt
  • w 80% wykonywany ręcznie
  • poddany niepowtarzalnemu na rynku procesowi suszenia w temperaturach nieprzekraczających 65ºC przez kilka godzin. Brak stosowania wysokich temperatur umożliwia zachowanie większej ilości witamin i związków mineralnych ulegających rozpadowi w przypadku stosowania innych metod suszenia, jak np. wypiek.
  • odpowiednia twardość zapewnia, że oprócz wartości odżywczych, Smakersy Vitapol dbają również o regularne ścieranie zębów u gryzoni i królików



Smakers stanowi urozmaicenie i uzupełnienie diety gryzoni i królików. Bogaty w wiele witamin, minerałów i pektyn, których źródłem są dojrzałe, najlepszej jakości owoce, takie jak jabłko, malina, czerwona porzeczka czy czarny bez. Bez czarny dostarcza organizmowi oprócz witaminy C karotenoidów i jodu. pektyny, garbniki oraz sole mineralne. Obecność wiórek kokosu wzbogaca kolbę w żelazo i potas oraz wartościowe białko.



Dawkowanie:

Podawać każdego dnia.



Skład:

pszenica 32%, mąka z ziarna pszenicy, owies łuskany, wiórki kokosowe 6%, jabłko suszone 2%, skórka pomarańczowa suszona 2%, owoc czarnego bzu suszony 2%, banan suszony 1,5%, porzeczka czerwona suszona, drożdże. Dodatki: barwniki.



Zawartość składników analitycznych:

białko surowe % (min): 8,7
oleje i tłuszcze surowe % (min): 1,6
włókno surowe % (max): 4,25
popiół surowy % (max): 2,26
wilgotność % (max): 12

 

Parametry:
Dostępność:
Dostępny

Dane producenta

Vitapol

Osoba odpowiedzialna

P.W. HOBBY Z.P.CHR.PIOTR MATUSZEWSKI
KOBYLARNIA 20A
86-061 BRZOZA K/BYDGOSZCZY
Poland

hobby@vitapol.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: